La Font Màgica inicia l’horari d’estiu : Servei de Premsa

La Font Màgica inicia l’horari d’estiu

31/05/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina comencen a funcionar aquest dimecres 1 de juny i fins al 31 d’agost en horari d’estiu. Així, des de demà i fins a finals d’agost, la font ofereix als visitants les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, de dijous a diumenge de 21:30 a les 23.30 hores. L’inici de les coreografies serà a les 21:30 hores, 22:00 hores i 22.30 hores.

En relació al funcionament diürn ornamental de La Font Màgica i de l’Eix, es manté el funcionament actual en diumenge i dilluns festius, d’11:00 a 15:00 hores i durant la setmana, funcionaran en horari de matí d’11:00 a 13:00 hores i de tarda de 16:00 a 18:00 hores.

Amb aquests horaris, la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, fent coincidir l’inici dels espectacles amb les postes de sol durant els mesos d’estiu i ajustar els dies i la durada dels espectacles als horaris de major afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat, així com fer un ús més racional i eficient dels seus recursos hídrics.

Per a aquesta temporada d’estiu, els espectacles de la Font Màgica comencen amb la mítica “Barcelona” interpretada per Montserrat Caballé i Freddy Mercury, i sonen coreografies que combinaran els grans èxits de l’any 2000 i d’aquesta dècada, remix de música clàssica, música clàssica espanyola, música infantil, selecció de bandes sonores de pel·lícules i la tradicional cloenda d’espectacle amb el Cant de la Senyera els dissabtes. A més es continuen programant les incorporacions de les darreres temporades: remix de grups catalans, les peces “Viva la vida”, “Alegria”, “Antarctica” i “Cançao do Mar”.

XXVII Nit de l’Havanera a les Fonts de Montjuïc

Amb motiu de la celebració la XXVII edició de la Nit de l’Havanera a les Fonts de Montjuïc, el proper dissabte 4 de juny a partir de les 21:00 hores, la Font Màgica només funcionarà amb aigua i color.

2’5 milions de visitants cada any

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants a l’any i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món. Compta amb una web específica, www.bcn.cat/fontmagica, on s’hi poden consultar informacions com els orígens i història de la font, la trajectòria i evolució des de la seva inauguració al 1929, dades actualitzades sobre el funcionament, horaris i informació d’actualitat.





Paraules clau

Font Màgica de Montjuïc/ font màgiica/