Janet Sanz i Daniel Mòdol presenten els actes del 30è aniversari de la reconstrucció del pavelló Mies van der Rohe : Servei de Premsa

Janet Sanz i Daniel Mòdol presenten els actes del 30è aniversari de la reconstrucció del pavelló Mies van der Rohe

31/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 de juny, a les 11:00 hores (Pavelló Mies van der Rohe. Av/Francesc Ferrer i Guàrdia, 7), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni i proper president de la Fundació Mies van der Rohe, Daniel Mòdol, presentaran en roda de premsa les activitats del 30è aniversari de la reconstrucció del pavelló Mies van der Rohe.

Durant l’acte també es farà la presentació pública de la nova gerent de la fundació, Anna Ramos, que ha resultat guanyadora d’un concurs públic internacional per liderar la gerència de l’entitat.

El mateix dia s’inaugurarà la instal·lació efímera de vuit columnes que presidirà durant els propers sis mesos el pavelló, i es presentarà el programa d’activitats del 30è aniversari, que inclou dansa, una jornada de portes obertes, un cicle de cinema i conferències i debats, entre altres.

 





Paraules clau

Mies van der Rohe/