Ada Colau visita el saló BIZ Barcelona 2016 : Servei de Premsa

Ada Colau visita el saló BIZ Barcelona 2016

31/05/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 1 de juny, a les 12:30 hores, l’alcaldessa Ada Colau visita el saló BIZ Barcelona 2016, el certamen per a pimes, autònoms i persones emprenedores que, enguany per primer cop, també té un espai dedicat específicament a l’economia social (Fira de Barcelona, av Maria Cristina). Per part de l’Ajuntament, a l’acte també hi assistirà el regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom.

El Saló BIZ 16 estrena com a novetat en aquesta edició l’espai BizEconomiaSocial, on es donaran a conèixer propostes transversals relacionades amb l’economia social i solidària, cooperativa, col·laborativa i altres. Aquesta nova àrea es sumarà a les ja existents Bizemprèn, destinada al foment de l’emprenedoria, i Bizpimes, amb una oferta específica per promoure el creixement de les petites i mitjanes empreses.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget; la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa; el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; i el conseller del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Luis Conde, entre altres autoritats.

En total, durant BIZ Barcelona s’organitzaran més de 180 conferències, on hi intervindran 350 ponents. Tindran lloc 4 tallers monogràfics, es realitzaran 35 activitats de networking, assistiran 80 expositors i es durà a terme un mercat de finançament i un altre de treball. BIZ Barcelona, té el seu origen en el Dia de l’Emprenedor, un esdeveniment que va crear Barcelona Activa l’any 2001 i va organitzar fins l’any 2009, any en el que es traspassa a Fira de Barcelona, qui s’encarrega de la seva organització fins l’actualitat. El saló està promogut per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Caixa, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMEC.





Paraules clau

BIZ/