Barcelona reforça el circuit de padró per garantir l’empadronament dels residents en situació vulnerable : Servei de Premsa

Barcelona reforça el circuit de padró per garantir l’empadronament dels residents en situació vulnerable

24/05/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat a entitats ciutadanes les millores que a partir d’avui es posaran en marxa per fer més àgil l’empadronament de col·lectius en situació de vulnerabilitat. El reforç del circuit d’empadronament permetrà garantir l’accés als serveis, programes i equipaments d’aquelles persones residents a Barcelona però que no viuen a un domicili fix, o que no poden acreditar la titularitat de l’habitatge.

En aquest sentit, a inicis del passat mes d’abril es va posar en marxa una Taula tècnica interdepartamental amb l’objectiu de detectar les dificultats en l’empadronament i trobar-ne solucions per agilitzar al màxim el procés. La taula ha comptat amb tècnics de les diferents àrees implicades: atenció ciutadana, salut, habitatge, població, serveis socials, guàrdia urbana i drets de ciutadania.
En el marc d’aquesta taula s’ha acordat:

Amb la posada en marxa d’aquestes mesures, l’actual govern assumeix l’obligació de treballar per garantir que tots els serveis, programes i equipaments siguin accessibles al conjunt dels veïns de la ciutat.

 

 





Paraules clau

padró/