El Districte d’Horta-Guinardó posa en marxa l’ascensor de Joan Cortada al barri de Can Baró : Servei de Premsa

El Districte d’Horta-Guinardó posa en marxa l’ascensor de Joan Cortada al barri de Can Baró

06/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, ha visitat aquesta tarda el nou ascensor que s’ha instal·lat a la  plaça situada entre els carrers Joan Cortada, Jaume de Puigvert i José Millán González, al barri de Can Baró i que es va posar en marxa el passat dilluns, 2 de maig.

Aquest nou element  permet que els veïns i veïnes accedeixin des dels carrers Jaume Puigvert i José Millán González fins al carrer Joan Cortada, salvant un desnivell de gairebé sis metres.

La regidora del Districte, Mercedes Vidal, ha destacat que el nou ascensor “millora la connectivitat entre els barris del Carmel i Can Baró, millorant l’accessibilitat dels veïns i veïnes de la zona”.

L’ascensor, que ha suposat una inversió de 163.800 euros, és totalment envidrat de doble desembarcament i disposa de càmeres per al control dels accessos des de la central de telecomandament de l’Ajuntament de Barcelona per tal de garantir la seguretat dels usuaris.

La superfície total de l’actuació ha estat de 137 m2, i també ha suposat una millora general de l’entorn per suavitzar els desnivells que hi havia entre les dues vies.





Paraules clau

Can Baró/ Horta-Guinardó/ Joan Cortada/