Agustí Colom presenta els nous Mercats Verds de Barcelona i les activitats de la Setmana Internacional dels Mercats : Servei de Premsa

Agustí Colom presenta els nous Mercats Verds de Barcelona i les activitats de la Setmana Internacional dels Mercats

03/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 4 de maig, a les 11:00 hores, el regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom, presenta els nous Mercats Verds de Barcelona i les activitats de la Setmana Internacional dels Mercats (Mercat de la Concepció, c. Aragó 313-317).

A l’acte també hi assistirà el president de les associacions de comerciants del mercat de la Concepció, Alejandro Goñi, del mercat d’Horta, Vicenç Bailon, i del mercat del Clot, Vicenç Balaguer, a més de representants de la Fundació Alícia, que, coincidint amb la Setmana Internacional dels Mercats, amplia el seu programa d’activitats per promoure el consum de proximitat i el menjar saludable.

La iniciativa dels Mercats Verds té com a objectiu potenciar l’oferta de producte de proximitat, produït de manera respectuosa amb el medi ambient i reforçar l’oferta d’alimentació saludable dels centres municipals, alhora que augmentar la presència de producte ecològic fresc. El Mercat de la Llibertat va ser el primer en fer una prova pilot, al novembre, amb aquesta iniciativa, a la qual ara se n’hi sumen nous centres comercials municipals.

L’acte s’aprofita també per presentar les activitats de la III edició de la Setmana Internacional de Mercats, que que enguany es celebra comptant amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i Mercabarna, per aquest motiu també assistirà a l’acte el Diputat Delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona Isaac Albert.





Paraules clau

mercats/