El Plenari del Districte aprova el canvi de nom del Casal de Barri de Sant Andreu per Ateneu L’Harmonia : Servei de Premsa

El Plenari del Districte aprova el canvi de nom del Casal de Barri de Sant Andreu per Ateneu L’Harmonia

02/12/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

El Consell Plenari de Sant Andreu ha acordat avui amb els vots favorables del govern municipal i la CUP el canvi de nom del casal de barri de Sant Andreu, que passarà a denominar-se Casal de Barri Ateneu L’Harmonia, recollint els resultats del procés participatiu dut a terme fa un any per l’entitat actualment gestora de l’equipament.

En aquest procés, segons ha recordat Xavier Serrà, representant de la Federació d’Entitats L’Harmonia que ha intervingut al Plenari, van participar 899 persones, 735 de les quals van votar per la designació d’Ateneu L’Harmonia, mentre que 163 van donar suport a la proposta de nom de Ca l’Alzina. “Avui venim a referendar el que es va decidir en una votació ciutadana, i que és expressió de la voluntat popular de Sant Andreu del Palomar”, ha afirmat.

Per la regidora del Districte, Laia Ortiz, “l’aprovació del canvi de nom tanca definitivament un procés al voltant d’aquest equipament que l’anterior govern del Districte va fer innecessàriament tortuós”. Ortiz ha destacat la voluntat de consolidar la gestió a càrrec de la Federació d’Entitats L’Harmonia, en el marc d’una aposta de ciutat per la gestió cívica d’equipaments.

El casal és un equipament social i cultural de proximitat que ocupa un edifici de quatre plantes a l’antic recinte fabril de la Fabra i Coats. S’hi programen tallers de salut, gastronomia, cultura digital, art i expressió, així com activitats adreçades a joves i infants arri de Sant Andreu.

 

 





Paraules clau

Ateneu L’Harmonia/ Sant Andreu/