La Guàrdia Urbana obre diligències per l’agressió d’una vianant i quatre agents per part d’un grup de venedors ambulants : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana obre diligències per l’agressió d’una vianant i quatre agents per part d’un grup de venedors ambulants

03/09/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana ha obert diligències pels fets ocorreguts aquesta tarda, durant una de les operacions ordinàries contra la venda ambulant que s’estava realitzant a l’entorn de la part superior de les Rambles, en la confluència amb Plaça Catalunya.

Els incidents han començat quan uns agents han demanat a una persona, que presumptament estava realitzant venda ambulant, que s’identifiqués. En veure-ho, un grup de venedors ambulants ha reaccionat baixant a la via del metro de la Línia 3 –que ha estat aturada durant uns deu minuts— per a abastir-se de pedres que després han fet servir contra els agents, resultant-ne ferits lleus quatre d’ells, a més d’una vianant, que ha estat traslladada amb una contusió al cap a un centre hospitalari.

A l’operatiu han intervingut agents de la Guàrdia Urbana de Ciutat Vella, de l’Eixample i de la Unitat de Suport Policial. Durant els fets, per prevenció, s’ha tallat durant uns minuts el trànsit rodat pel carrer Pelai.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències per posar en coneixement aquests fets a l’autoritat judicial i per a la corresponent identificació de les persones involucrades.





Paraules clau

venedors ambulants/