Colau: “L’aprovació de la ILP de mesures urgents per fer front a l’emergència habitacional i a la pobresa energètica és una victòria històrica de la ciutadania” : Servei de Premsa

Colau: “L’aprovació de la ILP de mesures urgents per fer front a l’emergència habitacional i a la pobresa energètica és una victòria històrica de la ciutadania”

23/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat avui de “victòria històrica de la ciutadania” l’aprovació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de mesures urgents per fer front a l’emergència habitacional i a la pobresa energètica. Colau ha assistit a la votació de la ILP al Parlament de Catalunya i ha qualificat d’absolutament prioritari la reconversió de pisos buits en habitatges de lloguer social. “Barcelona hi està totalment compromesa, i per això una de les primeres accions que hem fet ha estat convocar la Comissió Mixta de Llançaments, que ja ha posat en marxa grups de treball específics per afrontar de manera urgent l’emergència habitacional.

“Avui queda demostrat que no hi ha impossibles i que tot és qüestió de la voluntat política” ha dit l’alcaldessa de Barcelona, que ha posat de relleu que “quan la gent lluita i es mobilitza, es poden canviar les coses”. Ada Colau ha destacat la capacitat de la ciutadania per canviar les lleis i per millorar la qualitat de vida de la gent.

L’alcaldessa ha volgut fer un reconeixement explícit a totes les persones i col·lectius que han fet possible l’aprovació de la Iniciativa Legislativa Popular, promoguda per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), l’Observatori DESC i l’Aliança contra la pobresa energètica (APE).





Paraules clau

habitatge/ ILP/