Ada Colau garanteix a les entitats socials que l’Ajuntament impulsarà una contractació pública de qualitat : Servei de Premsa

Ada Colau garanteix a les entitats socials que l’Ajuntament impulsarà una contractació pública de qualitat

16/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat avui en l’acte de presentació de la nova Junta Directiva de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i ha expressat el compromís del Consistori per “garantir una contractació pública de qualitat, eliminant les males pràctiques per tal que els criteris econòmics no prevalguin per sobre dels tècnics en els processos d’adjudicació de serveis”.

 

 

 

“La qualitat en els serveis públics que es presten a la ciutadania és una prioritat per a nosaltres, així com garantir els drets laborals dels treballadors i treballadores de tots els serveis que presta l’Ajuntament”, ha assegurat l’alcaldessa, partidària també d’impulsar “mecanismes de control després de l’adjudicació dels concursos”.

Colau ha lloat la tasca de les entitats socials, que han viscut en els darrers anys “temps difícils”, fruit de “les retallades, els retards en els pagaments per part d’algunes administracions, i la precarització en les contractacions”. Ha mostrat la voluntat del govern municipal de “seguir treballant conjuntament per donar resposta a l’emergència social que viu la ciutat, combatre les desigualtats i garantir la cobertura de drets bàsics”.

A l’acte, on ha assistit també la tinenta de Drets Socials, Laia Ortiz, s’ha acomiadat qui fins ara encapçalava la Taula, Àngels Guiteras, que ha cedit el relleu al nou president de l’entitat, Oriol Illa.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Tercer Sector Social/ ula d’entitats del Tercer Sector Social/