L´Ajuntament de Barcelona condemna l’assassinat de dues dones veïnes de Barcelona, víctimes de violència domèstica : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona condemna l’assassinat de dues dones veïnes de Barcelona, víctimes de violència domèstica

06/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona condemna el doble homicidi que es va produir ahir a la ciutat de Barcelona, en el qual dues dones van ser víctimes de violència domèstica. Un home de 35 anys va confessar ser l’autor de l’assassinat de les dues dones, la seva mare i la seva germana, assassinades al seu domicili del barri d’Hostafrancs de Barcelona. L’home va ser detingut ahir mateix i ha passat a disposició judicial.

L’Ajuntament de Barcelona vol expressar el seu més sentit condol a la família i a les amistats de les dues víctimes, i reitera el seu suport a totes les dones que pateixen situacions de violència envers elles, tant si aquesta és de caire masclista com en l’àmbit familiar o domèstic.

La regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, que dirigeix la regidora Laura Pérez, recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast tot un seguit de recursos específics d’atenció i assessorament a través del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) ubicat al carrer Marie Curie, 16. També es poden dirigir als 10 punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) distribuïts per tots els districtes, i a la xarxa de centres de Serveis Socials de la ciutat. A més, l’Institut Català de la Dona disposa d’un telèfon d’atenció les 24 hores, gratuït i confidencial, per atendre les demandes relacionades amb qualsevol situació de violència contra les dones: 900 900 120.





Paraules clau

condemna/ violència domèstica/