Sessió constitutiva de la Corporació Municipal : Servei de Premsa

Sessió constitutiva de la Corporació Municipal

12/06/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

 

Dissabte 13 de juny, a les 17:00 hores, tindrà lloc la sessió constitutiva de la Corporació Municipal que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Els mitjans que desitgin assistir a l’acte s’han d’acreditar abans d’avui, divendres 12 de juny a les 15:00 hores, omplint el següent formulari de registre: http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/registre.

 

UNITATS MÒBILS: Els mitjans que hagin de fer directes i que necessitin estacionar a la plaça Sant Miquel s’han de posar en contacte amb Mercè Garcia (mgarciap@bcn.cat) per sol·licitar el permís.

La resta de vehicles només podran parar, si hi ha espai disponible, per descarregar el material necessari però no podran estacionar.

 

ACCÉS DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA: El punt d’accés dels mitjans de comunicació que s’hagin acreditat per cobrir l’acte es farà des de l’entrada a l’Ajuntament de Barcelona del carrer Baixada de Sant Miquel a partir de les 15:30 hores. A aquella mateixa hora també es posarà a disposició dels periodistes la Sala Lluis Companys.

 

SENYAL INSTITUCIONAL: L’acte es retransmetrà amb senyal institucional de BTV. S’han habilitat punts de connexió a la Sala Lluis Companys per tal que totes les televisions puguin utilitzar aquest senyal que proporcionarà BTV. El format serà SDI i 576i.

Durant la sessió constitutiva s’organitzaran diversos pools per tal que els càmeres de televisió i fotògrafs puguin prendre imatges dels moments més rellevants de l’acte.

 

PALAU DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA: L’accés de premsa al Palau de la Generalitat haurà de ser abans que entrin els membres del nou consistori i es farà per la porta de la plaça de Sant Jaume. L’acreditació per cobrir la sessió constitutiva a l’Ajuntament de Barcelona també serà vàlida per accedir posteriorment al Palau de la Generalitat de Catalunya.

El senyal institucional a la plaça Sant Jaume i al Palau de la Generalitat la facilitarà TV3 per mitjà de Collserola. Al pool habilitat al Palau de la Generalitat de Catalunya només tindran accés els fotògrafs i TV3. La resta de mitjans podrá seguir l’acte des de la Sala de premsa o bé des de la Galeria Gòtica del Palau on tindrà lloc la recepció. Per treballar de manera adequada en aquest pool gràfic, es recomana que els fotògrafs portin una òptica de 300 mm.





Paraules clau

Sessió Constitutiva de la Corporació Municipal/