L’alcalde Trias presideix l’acte de lliurament a Catalunya del llegat del Professor Paul Preston : Servei de Premsa

L’alcalde Trias presideix l’acte de lliurament a Catalunya del llegat del Professor Paul Preston

17/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 20 d’abril, a les 18:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presideix l’acte de lliurament a Catalunya del llegat del Professor Paul Preston. A l’acte hi assistiran el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, l’historiador Paul Preston, l’escriptor i filòleg, Jordi Amat, l’abat de Poblet, Pare Josep Alegre i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, entre d’altres personalitats.

Aquest lliurament és conseqüència de l’estreta relació del Professor Preston amb el nostre país, i concretament amb l’Ajuntament de Barcelona. El llegat s’afegirà a l’important fons dipositat a l’Arxiu de Poblet, format, entre d’altres, per l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià i l’Arxiu de la Casa Ducal de Medinaceli a Catalunya.

El trasllat dels arxius del Professor Preston ha estat possible gràcies a la col·laboració del Catalan Observatory de la London School of Economics, l’Ajuntament de Barcelona, el Centre d’Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona i el Monestir de Poblet.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Paul Preston/