La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina inicien l’horari d’estiu : Servei de Premsa

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina inicien l’horari d’estiu

01/04/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina comencen a funcionar aquest dijous 2 d’abril en horari d’estiu. Així, des de demà i fins al 25 d’octubre, la font ofereix als visitants les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges entre les 21 i les 23.30 hores. L’inici de les coreografies serà a les 21:00 hores, 21.30 hores, 22:00 hores, 22.30 hores i 23.00 hores.

Durant aquesta temporada 2014-2015 la Font Màgica inclou peces musicals com la mítica “Barcelona” interpretada per Montserrat Caballé i Freddy Mercury, i sonen coreografies que combinaran els grans èxits dels anys 90 i d’aquesta dècada, remix de música clàssica, música clàssica espanyola, música infantil, una selecció de sardanes, bandes sonores de pel·lícules i la tradicional cloenda d’espectacle amb el Cant de la Senyera. A més es continuen programant les incorporacions de les darreres temporades: remix de grups catalans, remix de la dècada del 2000, remix de 2014, la peça “ciutat entre dos blaus” dels Amics de les Arts estrenada amb motiu dels Mundials de Natació, i la Música del Tricentenari estrenada l’11 de setembre d’enguany.

 

2’5 milions de visitants cada any

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants a l’any i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món. Compta amb una web específica, www.bcn.cat/fontmagica, on s’hi poden consultar informacions com els orígens i història de la font, la trajectòria i evolució des de la seva inauguració al 1929, dades actualitzades sobre el funcionament, horaris i informació d’actualitat.

La web està disponible en català, castellà i anglès.





Paraules clau

font màgica/ Maria Cristina/