Xavier Trias: “Avui és un dia d’èxit per Barcelona que viu la revolució del segle XXI i on tothom vol ser-hi” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Avui és un dia d’èxit per Barcelona que viu la revolució del segle XXI i on tothom vol ser-hi”

02/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de la Barcelona Mobile World Capital ha participat a la inauguració del Mobile World Congress 2015 que ha tingut lloc al recinte firal de Gran Via. L’acte de la inauguració ha estat presidit pel rei Felip VI, i ha comptat amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, del ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, i del conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, entre d’altres autoritats.

 

16692844931_613d6936f3_z

 

L’alcalde Trias ha destacat: “avui és un dia d’èxit per Barcelona que viu aquesta revolució del segle XXI, on tothom vol ser-hi i participar en un congres que és un èxit mundial”. L’alcalde Trias ha declarat: “com alcalde de Barcelona i com a president de la Capital del Mòbil estic molt satisfet de viure avui de nou el Congres dels Mòbils que és només la punta de l’iceberg del treball que es fa durant tot l’any i tots els 10 anys que la ciutat hi ha estat treballant” i ha afegit que “ens albira un futur millor perquè espero que el Mobile es quedi mes anys a Barcelona”.

Com ha assenyalat Trias “estem en una fase que ja ens permet recollir inversions per a la ciutat de Barcelona i crear empreses que es desenvolupen aquí i es converteixen en líders mundials”. L’alcalde ha explicat que “tothom amb qui he parlat està content i l’ambient és extraordinari, la gent ve a treballar i és el que ens fa convertir-nos en referent”. L’alcalde Trias ha afegit: “el que té sentit és que siguem capaços d’aplicar la tecnologia dels mòbils en la millora d’àmbits com l’educació i la salut dels ciutadans”. L’alcalde ha conclòs que “el congrés és important però és el resultat de ser la Capital del Mòbil el que es tradueix en activitat econòmica, com per exemple els Fab labs que transformen les nostres vides i les nostres ciutats”.

Durant la inauguració, l’alcalde i la resta d’autoritats han visitat l’estand de la GSMA, l’estand d’Espanya i el pavelló Catalònia on hi ha les empreses catalanes presents al Congrés i l’estand de la Barcelona Mobile World Capital, així com les empreses Ericsson, Samsung, Huawei i Vodafone.

El Mobile World Congress 2015 se celebra del dilluns 2 al dijous 5 de març al recinte firal de Gran Via i és l’esdeveniment de referència mundial de la tecnologia mòbil on es presenten les principals novetats del sector. El Congrés Mundial dels Mòbils espera una participació de 90.000 assistents de 200 països diferents, amb 2.000 expositors de les grans empreses del sector de la tecnologia mòbil, generarà més de 12.600 nous llocs de treball i es preveu que tingui un impacte econòmic de 436 milions d’euros a la ciutat de Barcelona.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Mobile World Congress/