L’alcalde Trias visita el II JOBarcelona, el congrés per a joves que busquen entrar al mercat laboral : Servei de Premsa

L’alcalde Trias visita el II JOBarcelona, el congrés per a joves que busquen entrar al mercat laboral

13/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 16 de febrer, a les 13:00 hores (Palau de Congressos de Catalunya. Av/Diagonal, 661-671), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visitarà la segona edició de JOBarcelona, el congrés d’ocupació i orientació professional que compta una vegada més amb el suport de l’Ajuntament, a través de Barcelona Activa.

L’alcalde estarà acompanyat per la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i la directora de JOBarcelona, Marta de Llauder. A l’edició d’enguany, que se celebrarà dilluns i dimarts, un centenar d’empreses multinacionals, pimes i startups de diversos sectors oferiran 2.000 oportunitats de feina per a joves universitaris, un 33% més que l’any anterior.

L’Ajuntament serà present al saló a través de l’Espai Barcelona Activa, una zona de 400m2 on experts en orientació professional i recerca de feina oferiran assessorament personalitzat a través de serveis de coaching professional, autoocupació i orientació sobre el mercat de treball i per fer més efectiva la recerca de feina. A més, s’hi habilitarà un córner per impartir xerrades per a grups sobre el procés de recerca de feina, i s’han programat 6 conferències que s’impartiran al llarg dels dos dies.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Barcelona Activa/ JOBarcelona/ ocupació/ orientació professional/