L’alcalde lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Hospital del Mar : Servei de Premsa

L’alcalde lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Hospital del Mar

30/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 2 de febrer, a les 19:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà l’acte d’entrega de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Hospital del Mar.

A l’acte intervindrà la Delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta, i la glossa anirà a càrrec de l’escriptor, filòsof i poeta Rafael Argullol.

Josep Maria Via, president del Consell Rector del Parc de Salut Mar, serà l’encarregat de recollir el guardó de mans de l’alcalde.

L’Hospital del Mar és una institució emblemàtica de la ciutat, que ha vetllat per millorar la salut i la qualitat de vida dels ciutadans de Barcelona en els darrers cent anys. Precisament enguany l’hospital celebra el centenari, havent-se convertit, en aquest temps, en un dels pols més dinàmics de coneixement assistencial, docent i de recerca de la ciutat.

És un hospital amb una completa oferta de serveis assistencials i d’activitat terciària, que s’acompanya de la innovació tecnològica que garanteix el desenvolupament de les pràctiques més avançades.

L’Hospital del Mar, present en l’IMIM i Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, té una de les produccions científiques més rellevants del país, amb el desenvolupament de projectes que apropen la ciència a l’aplicació diària en la salut de les persones a les qui atén.

L’Hospital compta amb 400 llits convencionals i 20 llits de crítics, 35 places d’Hospital de Dia, 21 boxes polivalents d’urgències, 69 consultoris, 21 gabinets diagnòstics, 10 quiròfans i 2 sales de parts.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Hospital del Mar/ Medalla d’Or al Mèrit Cívic/