L’alcalde Trias anima a participar a la Barcelona Magic Line, una iniciativa solidària que permet assolir un doble repte esportiu i social als equips participants : Servei de Premsa

L’alcalde Trias anima a participar a la Barcelona Magic Line, una iniciativa solidària que permet assolir un doble repte esportiu i social als equips participants

24/11/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat a la presentació de la segona edició del Barcelona Magic Line (BML 2015), la caminada solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i que destina els fons aportats pels participants a programes d’atenció a persones vulnerables i que se celebrarà el proper 1 de març. A l’acte hi ha assistit la tinent d’alcalde Maite Fandos i hi ha intervingut Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, així com un usuari d’un cetre d’atenció a persones sense llar, una professional, una escola i una empresa col·laboradora. Durant la presentació s’ha presentat l’anunci de la BML 2015, amb la cançó Tant de bo cedida pel grup Txarango.

 

 

La BML és el principal esdeveniment solidari de l’Obra Social de Sant Joan de Déu a Barcelona, on es promou que els caminadors, durant els mesos previs a la caminada, recullin fons per als programes socials de Sant Joan de Déu. Cada equip en inscriure’s es marca un repte solidari (€ que volen aconseguir abans de la caminada); i un repte esportiu (km a recórrer el dia de la caminada: 10, 20, 30, 40km). L’Obra Social Sant Joan de Déu treballa per millorar l’atenció de les persones més vulnerables en els àmbits de sense llar, salut mental, discapacitat intel•lectual, dependència, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional.

L’alcalde ha felicitat als organitzadors d’aquesta iniciativa, que en l’edició de l’any passat va comptar amb més de 6.000 participants. Com ha assenyalat Trias la gent s’apunta a aquesta mena d’iniciatives perquè “és generosa però també perquè funcionen i perquè hi ha molta fenia i esforç de molta gent durant temps”. La Barcelona Magic Line, “una mostra de la força solidària de la ciutat”, serveix per recaptar diners però que també crear vincles de solidaritat, complicitat i per donar a conèixer la feina que fan Sant Joan de Déu, una entitat referent.

Xavier Trias s’ha mostrat convençut que aquesta iniciativa solidària seguirà creixent i permetrà ajudar moltes persones i famílies que ho estan passant malament. L’alcalde ha ofert la col·laboració de l’Ajuntament i ha animat els barcelonins i barcelonines a participar en aquesta segona edició de la Barcelona Magic Line, una iniciativa solidària, que permet assolir un doble repte esportiu i social als equips participants.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Barcelona Magic Line/ cursa/ esport/