Sarrià-Sant Gervasi organitza la 1a Mostra de Teatre Amateur : Servei de Premsa

Sarrià-Sant Gervasi organitza la 1a Mostra de Teatre Amateur

24/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Sarrià-Sant Gervasi organitza enguany, per primer cop i juntament amb quatre companyies de teatre amateur del districte, la 1a Mostra de Teatre Amateur per promocionar el teatre local i impulsar un programa estable i de qualitat als espais culturals del districte.

Les companyies no professionals La Bombeta, El Paper Petit, Teatrerus d’Orlandai i Elenc J.V. Foix, totes elles arrelades al districte i al barri de Sarrià, lideren aquesta proposta cultural juntament amb el districte, que per primer cop articula un programa d’obres teatrals que interpreten actors i actrius no professionals, i que es podran veure a partir d’aquest cap de setmana al Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán (c/ Reis Catòlics, 16-34).

Per al regidor del districte, Joan Puigdollers, aquesta és “una gran oportunitat per mostrar la vitalitat cultural de Sarrià-Sant Gervasi i de les companyies de teatre amateur del districte, que han estat les grans impulsores d’aquesta iniciativa”. Puigdollers ha explicat que es tracta de posar en valor la qualitat de les iniciatives teatrals de les companyies no professionals del districte, i incorporar aquestes propostes i els espais culturals de Sarrià-Sant Gervasi a la programació cultural de la ciutat”. A més, ha anunciat que “des del govern municipal es treballarà per la continuïtat d’aquesta iniciativa, amb la voluntat d’incorporar altres companyies amateurs del districte o fins i tot altres iniciatives teatrals com les que organitzen els centres cívics o els casals de gent gran”.

 

Dos caps de setmana de teatre al Centre Cívic Vàzquez Montalbán

La programació, que es podrà veure al Centre Cívic Vàzquez Montalbán, comprèn les obres:

 





Paraules clau

Sarrià-Sant Gervasi/ teatre/