Raimond Blasi assisteix a la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix a la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya

23/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 24 d’octubre, a les 19:00 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà a la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que se celebra els dies 24, 25 i 26 al recinte de la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20).
Aquesta fira acull totes les pràctiques econòmiques orientades a les necessitats humanes, gestionades de forma participativa i democràtica, social i ecològicament responsables. La mostra és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.
La darrera edició de la Fira va comptar amb 184 empreses i entitats inscrites, uns 12.000 visitants, 124 conferenciants i talleristes en 70 xerrades, 123 voluntaris i 15 activitats lúdiques. En aquesta edició, aplegarà al voltant de 200 empreses i projectes dins del sector de l’economia social i solidària del territori català. A més dels expositors, el programa inclou xerrades, projecció d’audiovisuals, tallers infantils, debats i moltes altres activitats totalment gratuïtes. L’objectiu és que el visitant pugui trobar formes de consum alternatives per cobrir les seves necessitats d’habitatge, alimentació, oci, etc.
La Fira d’Economia Solidària de Catalunya està organitzada per l’Associació Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i compta amb la col•laboració tant econòmica com logística de l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

economia/ solidaritat/