Joaquim Forn i Maite Fandos assisteixen a la sortida del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada : Servei de Premsa

Joaquim Forn i Maite Fandos assisteixen a la sortida del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada

22/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 23 d’octubre ,a les 18:00 hores, a l’Avinguda Maria Cristina, tindrà lloc la sortida del  RallyRACC Catalunya – Costa Daurada.

Els Tinents d’Alcalde Joaquim Forn (Presidència, Règim Interior, Seguretat i Mobilitat) i Maite Fandos (Qualitat de Vida, Igualtat i Esports) assistiran a la sortida oficial de la prova on també hi seran la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; el president de la Real Federación Española de Automovilismo, Carlos Garcia; el president de la Federació Catalana d’Automobilisme, Joan Ollé; el President del RACC, Sebastià Salvadó, i el director del Rally RACC Catalunya – Costa Daurada, Aman Bufarull.

El mateix dia, de les 11:00 hores i fins a les 14:00 hores, a l’avinguda Maria Cristina, hi haurà una exposició d’una vintena de vehicles clàssics, tots ells participants en algun moment de la història del Campionat del Món de Ral·lis. Així mateix, els vehicles World Rally Car (WRC) també romandran en el parc tancat.

Afectacions a la mobilitat

La prova automobilística comportarà algunes afectacions viàries i a l’estacionament a l’àmbit de la muntanya de Montjuïc. A partir de les 14:00 hores, del dia 23, s’iniciarà l’arribada de vehicles a la ciutat i a les 17:00 hores començarà un circuit d’exhibició de vehicles històrics amb el següent itinerari:

Av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – vial accés Mies van der Rohe– pl. Carles Buigas (costat Llobregat) – vial d’accés a la pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. de les Cascades – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Carles Buigas  – rampa accés av.Rius i Taulet – av. Rius i Taulet – av. Reina Maria Cristina.

Posteriorment, a partir de les 18:00 hores, i en el mateix recorregut, s’iniciarà el tram cronometrat de la competició, en el qual cada vehicle donarà dues voltes a aquest traçat abans de prosseguir amb el seu itinerari.

A causa del Rally els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona tallaran el trànsit a tot el recorregut de la prova des de la nit del dimecres del 22. Els talls afectaran vies com l’av.Reina Maria Cristina, l’av. Rius i Taulet, l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia i el c/Mèxic, entre d’altres.

En els itineraris d’arribada i sortida de Barcelona els vehicles participants circularan amb el trànsit obert i respectant els senyals i les normes de circulació. Tanmateix, en el seu pas per la Gran Via de les Corts Catalanes, atenent a les particulars característiques d’aquests vehicles se’ls permetrà la circulació utilitzant el carril bus.





Paraules clau

RallyRACC Catalunya-Costa Daurada/