Trias: “La protecció dels animals és una cursa de fons, i Barcelona hi seguirà treballant” : Servei de Premsa

Trias: “La protecció dels animals és una cursa de fons, i Barcelona hi seguirà treballant”

14/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona rep un nou reconeixement internacional per la seva protecció i defensa del benestar dels animals i la bona convivència d’aquests amb les persones i el seu entorn. La Fundació Franz Weber ha lliurat aquesta tarda el seu guardó biennal a la capital catalana per reconèixer la seva feina a favor de la protecció dels animals. La Fundació va ser creada l’any 1975 pel periodista suïs Franz Weber i treballa en àmbits diversos, com ara la protecció d’animals, el paisatge, la natura, el patrimoni cultural, el foment de la pau mundial o la protecció del patrimoni arquitectònic. El passat mes de setembre, Barcelona també va rebre el premi “Defenzoor 2014” que atorga l’entitat Defenzoores amb el suport de la Universitat d’Antioquia, a Medellín (Colòmbia), i altres organitzacions internacionals.

 

 

“El que som avui és el resultat de l’esforç col·lectiu de molta gent”, ha assegurat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha aprofitat el lliurament del premi de la Fundació Franz Weber per elogiar la feina de totes les persones, col·lectius i institucions que treballen per preservar els drets i el benestar dels animals. Trias ha recordat que la defensa i la protecció dels animals “és una cursa de fons” i ha reiterat el ferm compromís de l’Ajuntament de Barcelona per no abaixar la guàrdia.

L’acte de lliurament del premi s’ha celebrat aquesta tarda al Saló de Cent i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Fundació Franz Weber, Vera Weber; el cònsol general de Suïssa, Pascal Décorsterd; i el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, responsable de les polítiques de benestar animal a la ciutat de Barcelona.





Paraules clau

Alcalde Trias/ animals/