Sònia Recasens clausura el XIV Fòrum ACAVe : Servei de Premsa

Sònia Recasens clausura el XIV Fòrum ACAVe

30/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 d’octubre, a les 14:15 hores (Gran Teatre del Liceu. La Rambla, 51-59), la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, clausurarà el XIV Fòrum ACAVe, organitzat per l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe).

La jornada, que comptarà amb uns 200 participants, s’obrirà a les 9:15 hores amb la presentació del president d’ACAVe, Martín Sarrate, i la inauguració oficial anirà a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. Al llarg del matí se celebraran diverses sessions de debat en què participaran directius i representants d’empreses, institucions i entitats vinculades al món del turisme i els viatges d’oci.

ACAVe està formada per més de 500 agències de viatges centrals, i, en punts de venda, ACAVe representa els interessos de més d’un miler de sucursals. L’objectiu de l’associació és actuar com interlocutor sectorial de les agències de viatges associades i prestar-los serveis útils per al desenvolupament de la seva activitat.





Paraules clau

XIV Fòrum ACAVe/