Maite Fandos assisteix a la presentació de la tanca del Concurs de Salts Internacional, organitzat pel Reial Club de Polo de Barcelona : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la presentació de la tanca del Concurs de Salts Internacional, organitzat pel Reial Club de Polo de Barcelona

30/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 d’octubre, a les 12:00 hores als Jardinets de Gràcia,  tindrà lloc l’acte de presentació de l’obstacle que s’usarà al 103è Concurs de Salts Internacional CSIO Barcelona.

La Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, assistirà a l’acte juntament amb el president del Reial Club de Polo de Barcelona, Eudaldo Bonet; el president del CSIO Barcelona, Ramón Catalán; el president de la Fundació del RCPB, Luís Comas, i el Director del CSIO Barcelona, Daniel García Giró.

Aquesta prova, organitzada pel Real Club de Polo de Barcelona, se celebra a les seves instal·lacions del 9 al 12 d’octubre, i enguany comptarà amb obstacle dedicat a la Casa Batlló. Cada any, la prova homenatja a un element emblemàtic de la ciutat. Demà es presentarà el resultat -obra de l’arquitecte i pintor barceloní Julián García Hernández- , que té per referent un dels edificis claus del modernisme català i d’Antoni Gaudí.





Paraules clau

polo/