L’alcalde Trias es reuneix amb el ministre de Territori, Infraestructura i Transport de Corea, Seoung Hwan : Servei de Premsa

L’alcalde Trias es reuneix amb el ministre de Territori, Infraestructura i Transport de Corea, Seoung Hwan

20/09/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s’ha reunit aquest migdia amb el ministre de Territori, Infraestructura i Transport de Corea, Seoung Hwan, que encapçala una delegació d’empresaris de visita la ciutat. A la reunió hi ha assistit Antoni Vives, tinent d’Alcalde d’Hàbitat Urbà; Miquel Valls, president Cambra de Comerç de Barcelona; Sixte Cambra, president del Port de Barcelona; Sònia Corrochano, directora Aeroport de Barcelona.

 

 

L’alcalde ha donat la benvinguda la delegació coreana d’empresaris, encapçalada pel ministre a Barcelona. Trias ha explicat que aquesta visita coincideix amb la celebració de la Festa de la Mercè, una festa cívica i plena d’activitats. Durant la reunió s’han presentat els nous projectes urbanístics de la ciutat i l’alcalde ha explicat a la delegació la potencialitat de Barcelona. L’alcalde ha dit que la reunió és una oportunitat per conèixer i per fomentar els llaços d’amistat i cooperació, especialment en els àmbits de les infraestructures, el transport i la sostenibilitat i ha remarcat. Finalment l’alcalde s’ha mostrat convençut que hi ha molts camps en els que el país asiàtic i Barcelona poden col·laborar i aprendre els uns dels altres.

Els contactes entre Corea i Barcelona els darrers anys s’han intensificat. La capital catalana està agermanada amb Busan i fa dos anys es va signar un acord d’amistat i cooperació amb Seül. Barcelona també és membre de l’Organització Mundial de l’administració electrònica, la qual és liderada per l’alcalde de Seül. I des de l’any passat està obert el Consolat Honorari de Corea es va inaugurar a Barcelona, que contribueix a enfortir els vincles.





Paraules clau

Alcalde Trias/ corea/