L’alcalde visita l’edifici cedit a la Fundació de la Universitat de Barcelona, a Torre Baró : Servei de Premsa

L’alcalde visita l’edifici cedit a la Fundació de la Universitat de Barcelona, a Torre Baró

19/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 22 de setembre, a les 13.30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visitarà el bloc de pisos que l’Ajuntament de Barcelona ha cedit a la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona. Aquest bloc, situat a la plaça dels Eucaliptus del barri de Torre Baró, està composat per 32 habitatges i dos locals.

Els pisos seran ocupats per estudiants i investigadors vinculats a la universitat, així com famílies de treballadors de la UB, i en els locals s’hi instal·larà la Clínica Odontològica Fundació Finestres de la UB i un espai per a fer activitats dirigides als veïns i veïnes del barri.

A l’acte hi assistiran la regidora de Nou Barris, Irma Rognoni; el rector de la UB, Dídac Ramírez, la vicerectora d’Administració i Organització, Carme Panchón, i el director de la Fundació Solidaritat UB, Xavier López.

L’acte de presentació de l’acord es realitzarà a l’Espai Polivalent de la  Biblioteca Zona Nord del districte de Nou Barris (c/ Vallcivera, 3).  Posteriorment, es visitaran un dels pisos cedits a l’Edifici Eucaliptus.





Paraules clau

eucaliptus/ torre baró/ universitat de barcelona/