Cop policial a la venda de droga al barri Gòtic de Barcelona : Servei de Premsa

Cop policial a la venda de droga al barri Gòtic de Barcelona

14/08/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una operació conjunta desenvolupada des de primera hora del matí per la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra ha permès la detenció de 13 persones que formaven part d’una banda que es dedicava a la venda de droga a través de la venda ambulant de cervesa al barri Gòtic de Barcelona, a l’entorn de la Plaça Reial. L’operació, que encara segueix oberta, ha començat a les vuit del matí amb un registre simultani en quatre habitatges situats en carrers de l’entorn de la plaça (carrer d’en Serra i carrer Escudellers) i que s’utilitzaven com a punts d’emmagatzematge i de distribució. Un dels fets més destacats d’aquest cop policial és precisament la manera d’operar del grup, que aprofitava la venda ambulant de begudes pel carrer per vendre també substàncies estupefaents en una de les zones més concorregudes del centre de la ciutat, especialment de turistes.

En l’escorcoll dels pisos s’han pogut localitzar 300 bosses d’una substància que presumiblement és cocaïna, 100 pastilles d’èxtasi i 100 dosis de marihuana preparades per a la seva venda, a més de llaunes de cervesa i fins a 6.000 euros en efectiu. Als 13 detinguts se’ls imputa un delicte contra la salut pública. En el registre també hi ha participat gossos ensinistrats, gràcies als quals ha estat possible localitzar algunes substàncies en llocs amagats, com ara un fals sostre.

La investigació va començar fa aproximadament un mes gràcies a la col·laboració de veïns i comerciants de la zona, que van posar la policia sobre la pista dels pisos on finalment s’han efectuat els escorcolls.





Paraules clau

gòtic/ Guàrdia Urbana de Barcelona/ Mossos d’Esquadra/ venda de droga/