Gràcia està preparada per acollir una Festa Major més segura, accessible i amb noves mesures de prevenció : Servei de Premsa

Gràcia està preparada per acollir una Festa Major més segura, accessible i amb noves mesures de prevenció

28/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Festa incorporarà itineraris recomanats i pla d’accés de sentit obligatori en moments de màxim aforament

La Plaça de la Revolució serà un espai on promocionar el Talent Social i l’emprenedoria

 


El proper 15 d’agost, Gràcia tornarà a acollir la seva Festa Major. El Districte de Gràcia i la Fundació Festa Major de Gràcia han estat treballant conjuntament per oferir, de nou, una festa de qualitat, més diürna que nocturna, expressió de la bona convivència i de la tradició.

L’objectiu és que tant els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia com els milers de visitants que passen per la Festa puguin viure, en tot el seu esplendor, un dels esdeveniments més importants del programa festiu de tot Catalunya, respectant el descans dels veïns i els guarnits dels carrers.

S’ha dissenyat una festa per a tothom, capaç de conjugar totes les activitats festives amb la vida quotidiana dels veïns i veïnes de Gràcia, respectuosa amb el medi ambient i amb l’espai públic, però sobretot millorant l’accessibilitat i mobilitat de la Festa.

Com cada any, s’ha establert un reforç de la neteja pels dies de festa –especialment aquells que actuen un cop han finalitzat els concerts—perquè la ciutadania pugui gaudir de la Vila de Gràcia a qualsevol hora del dia. La recollida selectiva de tots els residus torna a ser fonamental. Aquesta comptarà amb el treball conjunt de districte, serveis municipals i organitzadors i programadors de la festa. Només amb la complicitat de tothom, la Festa i els carrers tornaran a ser els grans protagonistes tant de dia com de nit.

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF





Paraules clau

Estiu 2014/ festa major/ Gràcia/