Afectacions al trànsit per la reparació del clavegueram al carrer Jaume I : Servei de Premsa

Afectacions al trànsit per la reparació del clavegueram al carrer Jaume I

28/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des d’avui 28 de juliol i fins el proper 22 d’agost l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA du a terme les obres de manteniment de la xarxa local de clavegueram al carrer de Jaume I, a Ciutat Vella, en el tram comprès entre la Via Laietana i la plaça de Sant Jaume, amb una longitud de 250m.

En concret, es faran els treballs de reparació del clavegueram, consistents en la instal·lació d’una cubeta de gres semicircular de diàmetre 300mm, amb capacitat suficient per conduir les aigües residuals i que permetrà reforçar l’estructura de la claveguera. Aquesta operació millorarà el funcionament hidràulic de la xarxa, la seva estanqueïtat i allargarà la seva vida útil. Els treballs s’executaran des dels pous d’accés mantenint sempre el servei de clavegueram en continu.

Aquestes treballs comportaran afectacions al trànsit de sortida de la Plaça de Sant Jaume pel carrer Jaume I i fins a Via Laietana. De dilluns a divendres des de les 7 hores del matí fins a les 19 hores, aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit en sentit de sortida de la plaça cap a la Via Laietana i els vehicles es desviaran pel carrer de Ferran i la Rambla. L’accés a la plaça es farà de manera habitual pel carrer Jaume I, sense cap afectació. Durant el cap de setmana, les calçades del carrer de Jaume I i de la plaça de Sant Jaume quedaran alliberades.

Donada la centralitat de les obres i l’ús intensiu de la Plaça de Sant Jaume, s’ha dut a terme un pla de comunicació que inclou avisos d’escala a veïns, comerciants i establiments de la zona afectada, així com informació a l’Institut Metropolità del Taxi, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

 





Paraules clau

clavegueram/ Jaume I/ trànsit/