L’Ajuntament de Barcelona ha ofert un pis per a la família d’Alts Forns, 61 : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona ha ofert un pis per a la família d’Alts Forns, 61

24/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha ofert un habitatge per a la família d’Alts Forns, 61, que avui ha estat desnonada, així com atenció i allotjament immediat a través del Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) al Centre temporal d’Allotjament Familiar de Navas. El CUESB també ha estat present durant el llançament d’aquest matí al districte de Sants-Montjuïc.

Des del primer moment en què l’Ajuntament va tenir coneixement del cas, s’han fet gestions des del Districte de Sants-Montjuic, l’Oficina Habitatge del districte i l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports per atendre i acompanyar aquesta família i obrir un expedient per tramitar el seu reallotjament en un pis d’emergència. A principis del mes de juliol, la mesa d’emergències va avaluar aquest cas, a l’espera, però, que acreditessin la seva situació conjugal i els ingressos totals de la unitat familiar.

D’acord amb la visita que tenien programada avui a la seu del Consorci d’Habitatge de Barcelona, i seguint el procediment reglat, els responsables del Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial els han adjudicat un habitatge per a persones econòmicament vulnerables, a Torre Baró, al districte de Nou Barris. El lliurament del pis per contingents especials que tenen adjudicat, de tres habitacions, està disponible per a la unitat familiar que pagarà un lloguer social, en funció dels seus ingressos. L’adjudicació d’aquest pis està pendent de que la família l’accepti, signi el contracte i doni d’alta els subministraments.

L’Ajuntament de Barcelona va sol·licitar al jutjat encarregat del cas una demanda d’ajornament del llançament, que no ha estat atesa. No obstant això, el Centre de Serveis Socials La Marina també ha atès i fet seguiment de la família incorporant dos professionals de la Unitat de Tractament Social per atendre el cas.





Paraules clau

atenció a les persones/