Xavier Trias: “Hem de crear una xarxa d’equipaments de qualitat que permeti donar una resposta a les necessitats de la gent des de l’excel·lència dels serveis” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Hem de crear una xarxa d’equipaments de qualitat que permeti donar una resposta a les necessitats de la gent des de l’excel·lència dels serveis”

14/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest matí la inauguració del nou centre residencial SARquavitae Bonanova acompanyat per Higini Raventós, president del grup SARquavitae, i Pablo Pasqual, director del nou centre. A l’acte també han assistit la Delegada de Salut, Cristina Iniesta, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, i la Comissionada de Gent Gran, Assumpció Roset.

 

 

Aquest nou centre, ubicat al carrer Calatrava, concretament a les remodelades instal·lacions de l’antiga Clínica Dexeus, ofereix un model residencial basat en l’atenció assistencial personalitzada, un ampli ventall de serveis de benestar, salut, oci i temps lliure i un alt estàndard de confort a les seves instal·lacions.

L’alcalde ha explicat durant la seva intervenció que SARquavitae “ha fet una aposta important en temps de crisi, una aposta que crea activitat econòmica i dóna resposta social. Sense la generació d’aquesta activitat no podem donar resposta a les necessitats de les persones”. Xavier Trias ha remarcat que aquest és un exemple més de la importància de la col·laboració públicoprivada “per encarar els reptes de futur que Barcelona té a les mans, com l’augment de l’esperança de vida, que en 30 anys ha passat dels 73 als 86 anys. Aquest fet ens obliga a tenir noves propostes de respostes que destaquin per la seva qualitat”.

Trias ha destacat que “la societat té un paper important en aconseguir el benestar de les persones. Entre tots hem de crear una xarxa d’equipaments que ens permeti atendre a la gent gran amb respecte, des de l’excel·lència dels serveis”.

El nou centre residencial SARquavitae Bonanova té 135 places, i és el quart centre de la companyia a Barcelona i el desè a Catalunya, on té una oferta de 1.758 places residencials i de centres i hospitals de dia, amb una plantilla de prop de 1.000 treballadors.

L’Ajuntament té aproximadament unes 100 places concertades al Centre Claret i al Centre Regina, i 5 places per al programa Respir, per un valor de 1,5 milions d’euros.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ Bonanova/ centre residencial/ SARquavitae/