Afectacions per l’enderroc del viaducte de la plaça de les Glòries : Servei de Premsa

Afectacions per l’enderroc del viaducte de la plaça de les Glòries

04/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana s’iniciarà l’enderroc de les cobertes dels passos inferiors dels carrers de Castillejos i Ciutat de Granada en el marc dels treballs de desconstrucció del viaducte costat muntanya.

En el cas del carrer Ciutat de Granada, els treballs començaran demà dissabte i duraran tot el cap de setmana. Es tracta de la supressió d’un pas peatonal i només obligarà a desviar el trànsit de vianants per una zona alternativa.

En el cas del pas de inferior de Castillejos, els treballs es faran diumenge, amb el tall a primera hora, del trànsit de vehicles. L’enderroc està previst que comenci a mig mati. La setmana vinent continuarà l’enderroc dels murs del carrer Castillejos reduint la secció del vial a un carril.

A partir del dia 14 de juliol i fins el dia 3 d’agost es tallarà el lateral muntanya de la Gran Via, sentit entrada a la ciutat, entre els carrers Cartagena i Castillejos, fet que obligarà a desviar els vehicles i els busos de les línies H12 i L7.

A més, hi haurà restriccions en el trànsit d’entrada i de sortida de la ciutat per la Gran Via que quedarà limitat puntualment a dos carrils de circulació per sentit. Per començar, els treballs d’urbanització de la terciana del costat muntanya de Gran Via entre els carrers Llacuna i Bilbao s’iniciaran el 13 de juliol de 2014. Es treballarà en horari vall de 10:00h a 19:00h, ocupant el carril lent del sentit entrada a Barcelona de Gran Via Corts Catalanes mantenint dos carrils de circulació.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui totalment completada tota la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viaria de la Plaça de les Glòries, començant la fase d’urbanització provisional.

 





Paraules clau

Glòries/ Plaça de les Glòries/