L’alcalde Trias afirma que David Moner ha contribuït a potenciar l’esport de base i a projectar Barcelona com a capital mundial de l’esport : Servei de Premsa

L’alcalde Trias afirma que David Moner ha contribuït a potenciar l’esport de base i a projectar Barcelona com a capital mundial de l’esport

30/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha lliurat aquest tarda la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a David Moner, expresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), per la seva contribució a la capitalitat esportiva de la ciutat. A l’acte hi eren presents, entre d’altres, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; diversos regidors del consistori barceloní; Jordi Vilajoana, secretari general de la Presidència; Ivan Tibau, secretari general de l’Esport; membres del Consell Directiu de l’UFEC; representants de diverses federacions esportives i clubs, i el periodista radiofònic Jordi Basté, que ha estat l’encarregat de llegir la glossa de Moner.

 

 

En la seva intervenció, l’alcalde ha destacat que David Moner, durant 17 president de la UFEC, ha contribuït de forma decisiva a potenciar l’esport de base i a projectar Barcelona com a capital mundial de l’esport i el seu gran compromís amb el món esportiu de la nostra ciutat.

Xavier Trias ha afirmat que aquesta medalla és un “reconeixement sincer i unànime” a la llarga experiència i a tot el que ha aportat David Moner al món federatiu i esportiu del país. A parer de l’alcalde, el seu treball constant per aconseguir cada vegada més recursos propis i revertir-los en les federacions ha estat clau per a la promoció de l’esport base. “La feina i la passió per l’esport de persones com David Moner contribueixen sens dubte a consolidar la capitalitat esportiva de la nostra ciutat, i te’n dono les gràcies”, ha afirmat Trias.

L’alcalde també ha s’ha referit a Moner com un “gran defensor de l’activitat de les seleccions catalanes” que sempre ha estat al costat de les organitzacions que formen el teixit esportiu de la ciutat, aconseguint el respecte i l’estimació de tothom. “Pràcticament una vida- Moner ha dedicat 60 anys a les gestió esportiva- entregada al món de l’esport”, ha afegit. “Enhorabona per aquesta Medalla d’Or al Mèrit Esportiu. Barcelona ha tingut i seguirà tenint sempre un gran aliat a l’hora de projectar-se com a capital mundial de l’esport”, ha dit Trias, que ha aprofitat també per desitjar sort a Gerard Esteva, que pren el relleu com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.





Paraules clau

David Moner/ esport/