Barcelona ofereix visitar durant tot l’estiu el millor Modernisme a meitat de preu : Servei de Premsa

Barcelona ofereix visitar durant tot l’estiu el millor Modernisme a meitat de preu

28/06/2014



Temps estimat de lectura: 4 minuts

 

Barcelona ofereix visitar durant tot l’estiu el millor Modernisme a meitat de preu

La campanya Tens el millor modernisme a casa ofereix als barcelonins descomptes exclusius durant tot l’estiu per a que s’apropin al Modernisme. Amb aquesta promoció d’estiu la Ruta del Modernisme de Barcelona ofereix als ciutadans una oportunitat única per descobrir el patrimoni més fascinant de la ciutat lluny de les aglomeracions turístiques.

Les entitats que formen part de l’associació Ruta del Modernisme de Barcelona –impulsada per l’Ajuntament de Barcelona- col·laboren en aquesta campanya oferint un 50% de descompte en la visita guiada a edificis modernistes així com també a una gran diversitat d’activitats culturals i socials al voltant del Modernisme.

Els ciutadans que vulguin aconseguir els descomptes només s’han de subscriure gratuïtament al web de la promoció d’estiu www.bcn.cat/modernisme i rebran per correu electrònic els 19 vals de descompte amb els quals es podran estalviar més de 100€.

Enguany la promoció d’estiu de la Ruta del Modernisme també inclou activitats per a tot tipus de públics que organitzen cadascuna de les entitats modernistes que col·laboren en la promoció: aperitius modernistes, tallers, exposicions, visites nocturnes i música en viu.

Aquesta és la tercera edició de la campanya d’estiu de la Ruta del Modernisme de Barcelona. L’estiu passat s’hi van subscriure prop de 10.300 ciutadans i més de 4.500 persones varen fer alguna de les visites guiades als edificis inclosos a la promoció. Enguany s’hi sumen més edificis a visitar i més varietat d’activitats adreçades a tots els públics.

D’entre les novetats d’aquest estiu destaquen les visites a La Casa Lleó i Morera recentment oberta al públic; les visites guiades amb esmorzar i les sessions de dibuix al natural amb model al Cercle Artístic de Sant Lluc: la Torre Bellesguard que a més de la visita diürna també ofereix la possibilitat de fer una visita nocturna i vetllades musicals; els Aperitius modernistes que consisteixen en un itinerari guiat per botigues elements urbans, portalades pràcticament inèdites, etc. que es complementa amb aperitiu a l’interior de l’Hotel España i les Nits bohèmies amb un itinerari guiat per alguns dels bars modernistes.

També hi ha espais que ja estaven inclosos en la promoció de l’estiu passat però que enguany han ampliat el ventall d’activitats. Aquest és el cas de La Pedrera que proposa L’Altra Pedrera, una visita guiada especial, àmplia i plena d’anècdotes, on es poden descobrir espais que pocs han tingut el privilegi de veure fins al moment i també dels Pavellons Güell on els diumenges de juliol i setembre hi haurà visites guiades especialment adaptades als infants i que es complementen amb un espectacle de titelles sobre els Pavellons Güell.

La presentació de la promoció d’estiu de la Ruta del Modernisme de Barcelona, en la qual va participar tinent d´alcalde i regidor de Les Corts, Antoni Vives, va tenir lloc ahir divendres 27 de juny a les 20:30 h als jardins dels Pavellons Güell i va incloure les actuacions musicals de Michael Andreas Haeringer i el quartet de jazz de Judit Neddermann.

Per subscriure’s gratuïtament a la campanya només cal entrar al web www.bcn.cat/modernisme registrar-se amb el nom i cognoms i l’adreça de correu electrònic. Els inscrits rebran un correu electrònic amb els següents vals de descompte:

  1. Aperitius modernistes: de 33€ a 16,50€.
  2. CaixaForum – Fàbrica Casaramona: de 4€ a 2€
  3. Casa Lleó Morera: de 15€ a 7,50€
  4. Cercle Artístic de Sant Lluc: visita guiada i esmorzar de 20€ a 10€; sessió de dibuix al natural amb model de 10€ a 5€
  5. CosmoCaixa – Museu de la Ciència: de 4€ a 2€
  6. Fundació Antoni Tàpies – Editorial Montaner i Simón: de 7€ a 3,50€
  7. Fundació Francisco Godia – Casa Garriga i Nogués: de 6€ a 3€
  8. Gaudí Experiència: de 9€ a 4,40€
  9. Hotel España: de 5€ a 2,50€
  10. La Pedrera: visita lliure de 16,50€ a 8,25€; visita l’Altra Pedrera (guiada especial) de 12€ a 6€
  11. Museu del Modernisme Català: de 10€ a 5€
  12. Nits Bohèmies: de 18€ a 9€ (itinerari guiat per bars modernistes)
  13. Palau de la Música: de 18€ a 9€
  14. Palau Güell: de 12€ a 6€
  15. Parc d’Atraccions Tibidabo: de 12,70€ a 6,35€
  16. Pavellons Güell: de 6€ a 3€
  17. Recinte modernista de Sant Pau: visita guiada de 14€ a 7€, visita lliure de 8€ a 4€
  18. Torre Bellesguard: visita audioguiada de 9€ a 4,50€; vetllades musicals amb visita guiada de 19€ a 9,50€
  19. Walking Tour Modernista: de 15,50€ a 7,75€

 

Què és la Ruta del Modernisme de Barcelona

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un projecte col·lectiu, liderat per l’Institut del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, que agrupa totes les entitats públiques i privades directament relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat. La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari que engloba les millors obres modernistes de la ciutat. Sobre el terreny, en el paisatge mateix de la ciutat, es pot seguir l’itinerari amb l’ajut d’uns panots vermells integrats al paviment que marquen el camí de la Ruta en els eixos principals i passen per davant de les obres modernistes.

La Ruta proposa al visitant conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat, un immens hospital, així com també descobrir elements modernistes més populars i quotidians com ara botigues, bars i restaurants, fanals i bancs. Fins a 115 obres que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.





Paraules clau

modernisme/