Recasens i Ardanuy assisteixen al lliurament de guardons de la 5a edició dels Premis FP Emprèn : Servei de Premsa

Recasens i Ardanuy assisteixen al lliurament de guardons de la 5a edició dels Premis FP Emprèn

03/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 4 de juny, a les 10:00 hores, en el marc de la Fira BIZ Barcelona-Saló Emprenedor 2014, a la carpa situada a la plaça de l’Univers (avinguda Reina Maria Cristina, 2), tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons a l’alumnat de Formació Professional guanyador de la 5a edició dels Premis FP Emprèn. A l’acte hi participarà la 2a tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el  regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy; i el president de la Fundació BCN Formació Professional, Ramon Paredes.

Un total de 46 projectes empresarials, presentats per uns 140 nois i noies de cicles formatius de grau mig i de grau superior, de 20 centres públics i concertats de la ciutat, opten als guardons que, per als diferents graus, s’atorgaran en les modalitats de millor “Premi Emprenedor”, millor “Premi a la Creativitat” i millor projecte tecnològic “Campus Energia. Energia per a l’Excel·lència”, en el marc del Programa Campus d’Excel·lència Internacional en col·laboració amb la UPC.
Premis FPemprèn: potenciar l’emprenedoria i el prestigi de l’FP

Els premis FPemprèn, impulsats conjuntament per Regidoria d’Educació i Universitats; Fundació BCN Formació Professional; Consorci d’Educació de Barcelona i Barcelona Activa, amb el suport de diferents institucions i entitats, tenen com a objectiu potenciar l’emprenedoria, el reconeixement i el prestigi social de l’FP, recuperar els valors del treball entre l’alumnat de formació professional, especialment els relacionats amb la iniciativa i la cultura emprenedora.

Els principals objectius d’aquesta 5a edició han estat impulsar la creació i disseny de projectes empresarials innovadors; detectar la qualitat i l’excel·lència dels projectes empresarials d’FP i donar-los visibilitat; afavorir un procés de transició laboral des del treball per compte propi; potenciar iniciatives empresarials a Barcelona i àrea metropolitana i fomentar la creativitat, la innovació i la viabilitat en els projectes realitzats dins del marc de l’FP a la ciutat de Barcelona.





Paraules clau

formació/ Premis FP Emprèn/ professional/