Maite Fandos viatja a Nova York per compartir experiències en polítiques socials i esportives : Servei de Premsa

Maite Fandos viatja a Nova York per compartir experiències en polítiques socials i esportives

27/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona i Nova York compartiran experiències al voltant de les polítiques socials i esportives de cadascuna de les ciutats. La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, visita la ciutat americana fins a l’1 de juny. Al llarg d’aquest estada, es trobarà amb diferents agents esportius i socials de la ciutat. Fandos ha destacat la importància de donar a conèixer el model Barcelona, que és “una capital internacional de la qualitat de vida i de l’esport”, i copsar alhora altres experiències dutes a terme per altres organitzacions.

El proper 1 de juny, Maite Fandos copresidirà amb Keith Mills la sortida de la IMOCA Ocean Masters New York-Barcelona Race, des del mateix port de Manhattan. Aquesta regata està previst que albiri la costa de Barcelona entre el 12 i el 15 del proper mes de juny. També, i en qualitat de Presidenta de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB), Maite Fandos participarà a la conferència de premsa que tindrà lloc el 30 de maig a la seu de les Nacions Unides, en la qual es presentarà els detalls del projecte comú entre la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO (COI) i la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) per a la recerca oceanogràfica.

El dia abans, el 29 de maig, la tinenta d’alcalde d’Esports també donarà el tret de sortida de la Hugo Boss Watches Manhattan Challenge Charity Race a Marina North Cove de Manhattan. A la tarda, visitarà el prestigiós i emblemàtic New York Yacht Club, on tindrà lloc la recepció oficial de la IMOCA Ocean Masters New York-Barcelona Race.

Al llarg de l’estada, la tinenta d’alcalde es reunirà amb la seva homònima de l’Ajuntament de Nova York (Deputy Mayor for Health and Human Services), Lilliam Barrios-Paoli, per intercanviar visions sobre polítiques socials. L’altra trobada tindrà lloc amb el Fundador i CEO de Housing First, Sam Tsmeberis, promotor d’aquest nou protocol d’allotjament immediat de persones sense sostre i que actualment s’està estudiant a la ciutat de Barcelona. Fandos també es trobarà amb el Dr. Valentí Fusté, President de la Fundació Scientist Health Education (SHE) i amb Carles Vilarubí, Vicepresident de la mateixa fundació.

Tanmateix, la Tinenta d’Alcalde d’Esports es reunirà amb diferents agents esportius de la ciutat i del país. En aquest sentit es trobarà amb la presidenta de la Fundació que impulsa la Marató de Nova York, Mary Wittenberg, i amb representants de la NBA com ara el Deputy Comissioner, Mark Tatum; així com també visitarà l’emblemàtic Madison Square Garden de la mà del executive vicepresident, Joel Fisher, per conèixer el funcionament d’aquest equipament multiusos que acull també una important activitat esportiva. Finalment, la Tinenta d’Alcalde es reunirà també amb els vice presidents de la lliga de futbol americà (NFL), Chris Parson i Mark Waller, així com amb el President d’Octagon Worldwide, empresa lider mundial en gestió esportiva, Rick Dudley.

 





Paraules clau

esport/ nova york/ polítiques socials/