L’alcalde Trias destaca l’important tasca d’entitats socials i dels seus voluntaris per fer la nostra ciutat cada dia millor : Servei de Premsa

L’alcalde Trias destaca l’important tasca d’entitats socials i dels seus voluntaris per fer la nostra ciutat cada dia millor

27/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde ha assistit a l’acte d’inauguració del nou local de la Fundació Mans a les Mans, un local  situat al carrer Foc cedit pel Bisbat de Barcelona, i que s’ha rehabilitat per poder acollir activitats del centre obert d’infants i joves. A l’acte hi han assistit l’arquebisbe de Barcelona, Lluis Martínez Sistach; i el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí. La Fundació Mans a les Mans es va crear fa 10 anys i té com a finalitat “donar la mà a gent que ja està donant la mà”. D’una banda, es fan tasques per potenciar el voluntariat. A més es dóna suport a entitats que ja estan intervenint amb infants, adolescents o joves en risc social.

 

 

L’alcalde ha destacat la importància de “la col·laboració entre església, administracions i societat civil per donar respostes a les necessitats de la gent” i ha explicat que aquest nou espai, cedit pel Bisbat i en el que l’Ajuntament ha col·laborat en la reforma, permet a la fundació donar servei als nens i joves del barri de La Marina, amb suport escolar, educació en el lleure, orientació laboral o espais de trobada.

Trias ha afirmat que en aquests moments difícils, “per aconseguir la convivència fallen dues coses bàsiques: el treball i l’habitatge” i ha afegit que “des de l’Ajuntament posem tots els esforços per lluitar perquè la gent tingui treball i fer habitatge”. Com a exemple, Trias ha recordat que a prop està el barri de la Marina del Prat Vermell que ha de ser una eina per donar resposta a aquestes necessitats.

L’alcalde ha destacat la feina de les entitats del Tercer Sector, algunes relacionades amb valors cristians, i els seus voluntaris que “ens ajuden a fer aquesta ciutat cada dia millor” i ha posat en valor, una vegada més, la professionalització d’aquestes entitats i el paper que juguen en la creació d’ocupació.





Paraules clau

Fundació Mans a les Mans/