L’Ajuntament de Barcelona rep el reconeixement de la Federació Catalana de Natació per l’èxit obtingut amb la celebració dels campionats mundials de natació : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona rep el reconeixement de la Federació Catalana de Natació per l’èxit obtingut amb la celebració dels campionats mundials de natació

13/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Diada de la Natació Catalana, celebrada ahir a la nit al Born Centre Cultural, va reconèixer ahir l’Ajuntament de Barcelona per la seva capacitat organitzativa de en favor de l’impuls de la natació com activitat esportiva en general, i pel seu estratègic paper en la consecució dels Mundials de Natació 2013 per a la ciutat, considerats els millors de la història. Aquesta jornada reconeix i premia el mèrits esportius d’esportistes i responsables esportius aconseguits al llarg de la temporada 2013.

Al llarg de l’acte, també es va reconèixer el compromís amb la natació de la tinenta d’alcalde  d’Esports, Maite Fandos, pel qual va rebre la medalla extraordinària de la Federació Catalana de Natació. Un compromís que amb anterioritat ja havia estat distingit per part tant de la FINA com de la Federación Española de Natación. D’altra banda, la federació va concedir també un reconeixement a l’Ajuntament de Barcelona pel seu compromís amb l’esport i la seva capacitat organitzativa de grans esdeveniments, com és el cas dels campionats passats.

Fandos va agrair aquest reconeixement, fruit de “la capitalitat que exerceix Barcelona en el món de l’esport, reconeguda internacionalment” i va destacar “l’ingent tasca que realitza la Federació Catalana i l’ampli ventall de clubs i entitats que dia a dia treballen en favor d’aquest esport, essència de la nostra ciutat”. Al mateix temps, va recordar la implicació de clubs, entitats, federacions, institucions i esportistes amb la celebració de la competició que ha passat a ser el millor campionat de natació fins mai organitzats.

L’acte va comptar amb una àmplia representació institucional i esportiva, com ara el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau; i el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, així com nombrosos representants de clubs de la ciutat, entre d’altres.





Paraules clau

esport/ natació/