Maite Fandos presenta la Final Six de Waterpolo, al Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Comte de Godó de Tennis : Servei de Premsa

Maite Fandos presenta la Final Six de Waterpolo, al Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Comte de Godó de Tennis

24/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 25 d’abril a les 13h, tindrà lloc la presentació de la Final Six de Waterpolo, la competició internacional que arriba a Barcelona els dies 29, 30 i 31 de maig.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, estarà acompanyada del president de l’entitat organitzadora (Club Natació Atlètic Barceloneta), Julián García; del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran; i del vicepresident de la Federació Espanyola de Natació, Pere Robert. L’equip masculí del club –un dels finalistes participants-, també hi serà present.

L’acte de presentació tindrà lloc a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona al Village del Torneig Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Comte de Godó de Tennis.

ACCÉS AL RECINTE: els mitjans no acreditats al Godó que vulguin cobrir l’acte, han presentar-se a l’entrada del village (c. Bosch i Gimpera-Cardenal Vives i Tutó) i trucar al tel. 629 653 068. Es recomana accedir amb temps d’antel·lació.

 

 





Paraules clau

esport/ waterpolo/