L’alcalde presideix l’acte institucional del X Lliurament de Medalles de la Fundació Internacional Olof Palme : Servei de Premsa

L’alcalde presideix l’acte institucional del X Lliurament de Medalles de la Fundació Internacional Olof Palme

24/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presideix l’acte institucional de X Lliurament de Medalles de la Fundació Internacional Olof Palme (FIOP) destinada a premiar persones que s’hagin destacat pel seu suport als drets humans, la cooperació internacional, la mediació, la pau i l’ajuda humanitària.

A l’acte hi intervindran la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbó, així com els guardonats: Jody Williams (premi Nobel de la Pau 1997), Yves Bertoncini (director de Notre Europe) que recollirà el premi en nom de Jacques Delors (president de la Comissió Europea entre 1985 i 1995) i Felipe González (president del Govern espanyol entre 1982 i 1996) .

La FIOP és una organització no governamental creada el 1989 a iniciativa d’un grup de persones, amb la idea de retre homenatge a la figura d’Olof Palme. El seu objectiu és sensibilitzar la població catalana i espanyola en els drets humans, la pau, el desenvolupament sostenible i treballar per la solidaritat arreu del món. La Medalla de la FIOP es va instituir l’any 2004 destinada a premiar persones que s’hagin destacat pel seu suport als drets humans, la cooperació internacional, la mediació, la pau i l’ajuda humanitària.





Paraules clau

Olof Palme/