Xavier Trias: “Hem situat la Marató de Barcelona entre les millors del món” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Hem situat la Marató de Barcelona entre les millors del món”

16/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde, Xavier Trias, ha mostrat la seva satisfacció per la gran quantitat de corredors que han pres part en la Marató de Barcelona. Trias ha declarat que “hem de recordar que aquesta marató va estar a punt de morir, i gràcies a la col·laboració d’una entitat i d’una empresa, l’hem situat com una de les millors del món, i hem aconseguit que sigui una marató amb un caràcter especial”.

 

En un matí caracteritzat per les altes temperatures i per l’absència d’incidències remarcables, milers de corredors i corredores de totes les procedències han pres la sortida puntualment, a les 8.30 hores a l’avinguda de Maria Cristina. El tret de sortida ha estat efectuat per Xavier Trias, alcalde de Barcelona, acompanyat del president d’Alesport, Jaume Alguersuari, així com diferents representants de les marques patrocinadores i de la societat esportiva de la ciutat.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha copsat en primera persona l’ambient festiu predominant al llarg del matí, en el seguiment del recorregut que ha fet juntament amb el director de la cursa, Cristian Llorens. Maite Fandos ha destacat “el magnífic clima ciutadà i festiu que respira la marató barcelonina, que unit al recorregut turístic i al bon clima, fan d’ella una de les més atractives per als atletes”.

L’etíop Abayu Getachew Girma, amb 2 hores 10 minuts i 45 segons, i la keniata Frashiah Nyambura, amb 2 hores 32 minuts i 27 segons, han estat els guanyadors absoluts masculí i femení.





Paraules clau

esport/ marató/