Jordi Martí clou el Simposium “Units pels animals”, del Col·legi de Veterinaris de Barcelona : Servei de Premsa

Jordi Martí clou el Simposium “Units pels animals”, del Col·legi de Veterinaris de Barcelona

06/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 6 de març a les 19:30 hores (Avda. de la República Argentina , 25), el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, clou el I Simpòsium “Units pels Animals”, organitzat pel Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona. En la clausura també hi intervindrà el president del Col·legi, Josep A. Gómez Muro. Prèviament, a les 18:00 hores, el regidor Jordi Martí, que és el responsable de les polítiques de benestar animals de Barcelona, participarà en una taula rodona sobre el paper del veterinari en la protecció dels animals i en la lluita per la millora del benestar i en contra del maltractament.

La jornada, adreçada a entitats de protecció d’animals de la província de Barcelona, és un punt de trobada, informació i debat que ha de servir per trobar noves vies per millorar el benestar animal i per reduir el número d’abandonaments. El Col·legi busca assolir una unificació de criteris veterinaris a través d’un protocol específic densenvolupat d’acord amb el col·lectiu animalista.

L’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ja van signar el passat gener un primer conveni de col·laboració per fomentar el benestar animal, les adopcions i la tinença responsable.





Paraules clau

animals de companyia/ Veterinaris/