Tres persones reallotjades per un incendi al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Tres persones reallotjades per un incendi al districte de Sant Martí

16/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha reallotjat aquesta passada nit a tres persones després d’un incendi al carrer de la Indústria, 223, al districte de Sant Martí.

Els Bombers de Barcelona van rebre un avís ahir a les 18:53 hores per un foc a un pis i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 5 vehicles dels Bombers i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra.

Degut a l’incendi, que es va extingir cap a les 19:15 hores i que no ha afectat estructuralment l’edifici, es van veure afectades les canonades de subministrament d’aigua i gas de la finca. Bombers de Barcelona va avisar les companyies de serveis i l’edifici va quedar sense subministrament de gas en la seva totalitat i part dels pisos sense subministrament d’aigua.

Per aquest motiu, es va oferir el reallotjament a totes aquelles persones que el necessitessin i tres persones s’han acollit. D’altra banda, el SEM va traslladar tres ferits lleus al CUAP Dos de Maig.





Paraules clau

CUESB/ incendia/ Sant Martí/