Presentació de l’exposició ‘Les colles castelleres de Barcelona’ : Servei de Premsa

Presentació de l’exposició ‘Les colles castelleres de Barcelona’

07/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 10 de febrer, a les 20:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, assistirà a la presentació de l’exposició ‘Les colles castelleres de Barcelona’, en la marc de les Festes de Santa Eulàlia i en commemoració del vintè aniversari de la primera jornada de les colles locals.

A l’acte, que tindrà lloc al pati de l’Ajuntament de Barcelona, també hi intervindran Raimon Cervera, comissari de l’exposició; Carles Gallardo, primer president de la Coordinadora de Colles Castelleres i Martí Urgell, actual president de la Coordinadora.

La vocació castellera de Barcelona té una història de prop de cent setanta anys. Actualment, la ciutat compta amb sis colles fundades entre el 1969 i el 2010: els Castellers de Barcelona, els Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers del Poble Sec, els Castellers de la Sagrada Família i la Colla Castellera Jove de Barcelona. Amb aquesta exposició, que commemora els vint anys de la Diada Castellera, es podrà conèixer millor la història de les colles i els valors que inspiren.

La mostra ‘Les colles castelleres de Barcelona’ es pot visitar entre el 7 i el 16 de febrer de les 11.00 a les 20.00 hores, al pati de l’Ajuntament de Barcelona a la plaça Sant Jaume.





Paraules clau

castellers/