Maite Fandos: “Un triple per la infància’ uneix el vessant cultural, esportiu i social de Barcelona” : Servei de Premsa

Maite Fandos: “Un triple per la infància’ uneix el vessant cultural, esportiu i social de Barcelona”

29/01/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Avui, a l’Espai Liceu del Gran Teatre Liceu, s’ha unit esport, cultura i solidaritat a la presentació de l’acte ‘Un triple per la infància’ que se celebrarà el proper divendres 7 de febrer amb la participació del tenor José Cura i el pianista Giulio Laguzzi.

‘Aquest acte és en favor d’entitats de la ciutat que treballen i impulsen projectes solidaris destinats a infants de la nostra ciutat’, ha remarcat la Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos. També ha reivindicat aquest ‘estil Barcelona’ que és capaç d’unir l’esport i la solidaritat en els seus esdeveniments. D’aquesta manera, ha recordat la trajectòria de l’accent solidari i social que la gestió esportiva del Consistori ha estat impulsant fins al moment. I l’Ajuntament de Barcelona de nou participa i col·labora amb un acte solidari que en aquest cas s’emmarca dins de la propera celebració dels Campionats Mundials de Bàsquet, que tenen com una de les seves seus la capital catalana.

El President de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ha recordat la necessitat d’aconseguir omplir el Gran Teatre Liceu per poder destinar tota la recaptació possible a les entitats destinatàries, que seran l’Associació Esportiva Ciutat Vella i l’Associació Educació i Lleure Ubuntu així com també la Fundació del Bàsquet Català. En aquest sentit, el vicepresident de la Fundació, Enric Prats, ha recordat les accions i projectes que la Federació Catalana de Bàsquet a través de la fundació articulen al llarg del territori català.
Un programa mai vist a Barcelona

El recital benèfic, a càrrec del tenor José Cura i acompanyat pel reconegut pianista Giulio Laguzzi, recorrerà la poesia i lírica argentina mitjançant textos d’autors coneguts i cançons tradicionals d’aquest país. Aquest repertori arriba per primera vegada a Barcelona i comptarà amb un petit apartat dedicat a l’òpera que inclourà l’emotiva i punyent ‘Aurora’ composta per Héctor Panizza i que s’ha convertit en la cançó dedicada a la bandera argentina. El mateix tenor ha explicat al llarg de l’acte d’avui com d’important és col·laborar amb un projecte en favor de la infància i ha posat a disposició de l’esdeveniment 1000 cd’s de la seva obra per a la seva venda, la recaptació íntegra dels quals també anirà destinada a aquests projectes socials.

 

UnTriplePerLaInfancia_Ricard_Rovira_(FCBQ)

Ricard Rovira (FCBQ)

 





Paraules clau

esport/