Comença la Fira de Nadal i Reis del districte de Nou Barris : Servei de Premsa

Comença la Fira de Nadal i Reis del districte de Nou Barris

05/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La marquesina de la Via Júlia tornarà a acollir enguany la Fira de Nadal i Reis del districte de Nou Barris. La fira tindrà lloc entre els dies 6 de desembre i 5 de gener de 10:00 a 21:00 hores i continuarà amb la línia engegada aquest mandat de dinamitzar aquesta iniciativa amb més activitats.

En total, la mostra compta amb un total de 24 expositors fins el dia 22 de desembre i 39 expositors entre el 22 i el 5 de gener. Així, a més de les tradicionals parades de decoració nadalenca, arbres i plantes de Nadal, pessebres, joguines de fusta, regals, etc… també hi haurà tallers que duran a terme entitats del districte com poden ser alguns  de maquillatge o per fer ninos de Nadal, entre d’altres.

Com a novetat d’enguany, la fira comptarà amb un Pare Noel entre els dies 15 i 24 de desembre de 17 a 21 hores. Enguany, tornarà a repetir el Rei Mag que recollirà les cartes dels més petits entre els dies 27 de desembre i 4 de gener també de 17 a 21 hores.

La regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, ha destacat el gran canvi que s’ha donat amb aquesta iniciativa “vam iniciar el mandat amb una fira que comptava amb poques parades i, gràcies a l’impuls i la dinamització duta a terme des del Districte, arribarà a tenir un total de 39 parades” i ha afegit “estic molt satisfeta de la força que està adquirint aquesta fira i ens motiva per continuar treballant per ampliar-la i dotar-la de més vida”.

 

Il·luminació nadalenca a la Zona Nord del districte

Els establiments comercials associats a l’eix comercial dels barris de l’anomenada com a Zona Nord del districte de Nou Barris (Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona) comptaran enguany amb il·luminació nadalenca, gràcies a una aportació que ha dut a terme l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona per tal de dinamitzar comercialment aquesta zona. Aquesta iniciativa compta amb el suport de tots els eixos, associacions i federacions comercials de Nou Barris.

L’actuació s’emmarca dins d’una estratègia municipal per potenciar i impulsar l’activitat comercial de la zona que s’està veient afectada per la crisi econòmica. A més, aquest Nadal també s’impulsaran d’altres accions, com poden ser la distribució gratuïta de 102 arbres de nadal de cartró d’un metre als 102 comerços de la zona i actuacions musicals itinerants a diversos establiments que es faran els dissabtes.





Paraules clau

Fira de Nadal/ Nou Barris/ reis/