Maite Fandos presideix l’acte de desplegament del Tapís Memorial de la Sida al balcó de l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Maite Fandos presideix l’acte de desplegament del Tapís Memorial de la Sida al balcó de l’Ajuntament de Barcelona

29/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 1 de desembre, a les 09:30 hores, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, presidirà l’acte de desplegament del Tapís Memorial de la Sida al balcó de l’Ajuntament de Barcelona, que cada any organitza l’entitat Projecte dels Noms, en un acte simultani amb el desplegament del tapís situat al balcó del Palau de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte també hi assistirà la Delegada de Salut, Cristina Iniesta, que posteriorment es  traslladarà al Palau de la Generalitat, on assistirà a l’acte institucional de la 26a edició del Dia Mundial de la Sida, organitzat conjuntament amb el Comitè 1er de Desembre.

Barcelona se suma, així, als actes de commemoració del Dia Mundial contra la Sida, que se celebra a tot el món el dia 1 de desembre. Al vespre, a les 20.30 hores, l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona, així com la font de Gran Via-Passeig de Gràcia s’il•luminarà de vermell, color símbol de la lluita contra la malaltia.

 





Paraules clau

memorial/ sida/ tapís/