48H Open House: portes obertes a desenes d’instal·lacions i equipaments municipals : Servei de Premsa

48H Open House: portes obertes a desenes d’instal·lacions i equipaments municipals

18/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

En el marc de la programació del festival 48H Open House, una cinquantena llarga d’instal·lacions i equipaments municipals obren les seves portes al públic. Una bona ocasió per conèixer de prop edificis singulars com l’Umbracle del Parc de la Ciutadella, la Fàbrica del Sol, l’interior de la Font Màgica, les clavegueres o la Central de Producció energètica de Districlima.

També es pot visitar l’Arc de Triomf, l’edifici històric de l’Ajuntament de Barcelona, equipaments com La Violeta a Gràcia o el Convent de Sant Agustí, els mercat del Born o de Santa Caterina, el museu Monestir de Pedralbes, l’Antiga nau-taller Oliva Artés, l’edifici Disseny Hub Barcelona, fabriques de creació com la Central del Circ, al Forum o el Graner, dedicat a la dansa a la Zona Franca. També es poden visitar, de forma inèdita, els habitatges de promoció pública per a gent gran de Santa Caterina o de la Torre Júlia.

48H Open House és una iniciativa de l’associació Open House Barcelona. Es pot consultar el llistat sencer d’equipaments visitables a: http://www.48hopenhousebarcelona.org





Paraules clau

equipaments municipals/ instal·lacions/ portes obertes/